calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO)

Kija Kockar dobila prestižno priznanje! Pevačica proglašena za “najženu 21.veka”!

Objavio: RHT
16/06/2021 4:14 PM

Tokom sinoćne večeri u Beogradu je održana manifestacija na kojoj su dodeljene nagrade za Najžene 21. veka. Laskavu titulu ponele su glumica Tanja Bošković i pevačica Kija Kockar što je iznenadilo i oduševilo sve.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

Kija Kockar nakon uručenja nagrade kazala je da je posvećuje svojoj majci Nadici, koja se trenutno nalazi u Zadruzi 4. Takođe, pevačica je na Instagram storiju podelila svoje oduševljenje Tanjom Bošković i napisala:

– Počastvovana sam što sam imala priliku da zagrlim ovu divnu ženu i budem u njenom društvu.

 Osećam se ponosno, hvala organizaciji koja me je pozvala. Lep povod da se svi nađemo – rekla jeKija, a onda je progovorila o turneji koju je najavila:

– Počela sam da se spremam, okupila sam ekipu. To nije samo moja turnija, to će biti moji solo nastupi – rekla je Kija Kockar.

Kija Kockar -Foto:Printscreen Instagram

Podsećamo, Kija je stekla ogromnu popularnost svojim učešćem u jednom od najgledanijih rijalitija kod nas Zadruga, gde je odnela i pobedu, nakon toga snimila je dve pesme koje su za kratko vreme jako dobro prošle kod publike i postale pravi hitovi, a onda je objavila i svoju autobiografsku knjigu pod nazivom “Moj potpis”.

Tagovi:

  • Kija Kockar
  • Komentari

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS