calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’

TAJNE NATAŠE BEKVALAC: “NAJGORA” u odnosu sa muškarcima, pa će svoju ljubav OVAKO oprobati!

Objavio: RHT
22/09/2022 7:00 PM

Nataša Bekvalac svesna da ima nekoliko brakova iza sebe, da je mnogo grešila, ugrožavala i povređivala ljude u svojoj okolini zbog svojih ljubavnih brodoloma. Svesna da možda nije za ljubav, rešila je da se
oproba na drugom polju. Novosadska barbika je rešila da okrene novi list i svoju energiju i svoje vreme pokloni prijateljima.

Foto: ATAIMAGES

Pevačica je,u tajnosti,zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na grčko ostrvo, Mikonos.

Udaljeni od svih, Bekvalčeva će moći da se posveti svojim dragim ljudima onako kako ona želi. Pevačica nije žalila ni dinar, iako će je ova odluka koštati oko 20.000 evra.

-Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za nju i prijatelje i svima im je kupila avionske karte. Zakupila je i plažni bar gde će u ponedeljak 26. septembra organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 evra, ali ona ne žali novac jer želi da se posle uspešne,ali i naporne turneje opusti.-Saopštio je izvor blizak pevačici.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS