calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

,,ČESTITAMO, SAMO SE ŠIRITE”! Marko obelodanio srećne vesti (FOTO)

Objavio: RHT
22/09/2022 12:15 PM

Marko Miljković i njegova supruga Luna Đogani pohalili su se na društvenim mrežama te otkrili da imaju veliki razlog za slavlje.

Foto: Printscreen YouTube

Video zapisi na njihovom Jutjub kanalu, koji im predstavlja najveći izvor prihoda, prešli su preko 100.000.000 pregleda, a zbog toga se oglasio i Marko.

On je svoju sreću podelio sa svima.

Foto: Instagram/Printscreen

– 100.000.000! Neki ne znaju ni da pročitaju ovu cifru, a mi lagano za dve-tri godine. Hvala svima! – napisao je Miljković na Instagramu, a potom dodao:

Foto: Instagram/Printscreen

– Gledaću ovih 100 emova kao vaš poklon meni za rođendan, a mi ćemo vam se odužiti tako što ćemo u narednom periodu snimati svaki pedalj Amerike da uživate sve vreme sa nama. Hvala. Najjači ste. U budućnosti još jače!

“Čestitamo, samo se širite”, “Bravo”, “Mnogi su pokušali sa Jutjubom, pa su odustali posle pet klipova, a vas dvoje samo grabite napred”, “Jedva čekamo Ameriku”, nizali su se komentari pratilaca.

Podsetimo, Luna i Marko su Jutjub kanal otvorili sredinom 2020. godine, tačnije onog momenta kada su rešili da zauvek raskrste sa rijaliti šou-programom “Zadruga”, u kom su proveli cele tri godine, upoznali se i zaljubili jedno u drugo. Od tada oni sa preko 140.000 redovnih pratilaca dele detalje svoje svakodnevice, od renoviranja životnog prostora, preko venčanja i letovanja, pa sve do odlaska u kupovine ili na estetske korekcije.

BONUS VIDEO:

Izvor: Puls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS