calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku

BAJDEN: “RUSIJA JE HTELA RAT!”

Objavio: RHT
21/09/2022 9:20 PM

Američki predsednik Džozef Bajden je izjavio da je Rusija bestidno prekršila principe povelje Svetske organizacije “brutalnim i nepotrebnim ratom” u Ukrajini.

Foto: Screenshot Youtube

U obraćanju na Generalnoj skupštini UN on je dodao da niko nije pretio Rusiji, kao i da je jedino ona želela rat, kao i da je u pitanju rat jednog čoveka, preneo je Rojters.

Bajden je istakao i da je cilj rata da potpuno uguši pravo Ukrajine da postoji kao država i kao narod.

“Naš svet je pretrpeo velike promene u poslednjih godinu dana. Sa pandemijom, inflacijom i ratom u Ukrajini. Rusija je pokušala da izbriše jednu zemlju sa mape.

Izvor: B92

Tagovi:

  • Bajden
  • rat
  • Rusija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS