calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša

JEZIVO: Luna i Anabela dobile tumor zbog stresa! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/09/2022 7:00 PM

Nakon operacije Luna napušta Srbiju. Sve detalje nam je otkrila Anabela Atijas u intervju koji je dala za Hype telviziju i Hype portal. Luna se nakon oporavka od operacije sprema za odlazak u Ameriku gde će
odmarati i raditi. Anabela Atijas otkriva kako se Luna sada oseća.

Foto: hypebih.ba

-Negde je ona uz mene sve to već prošla. Drago mi je što je bilaprisebna. Više sam se ja potresla, nego ona. Niko ne voli nož, anesteziju, ali ona je to doživela kao da ide na pedikir ili manikir.

Pitali smo pevačicu šta je bio okidač, pa su i ona i Luna prošle kroz isto.
-Mislim da je ključna stvar tu stres, kao okidač. Moramo da slušamo svoje telo, da ga pazimo i osluškujemo, da odlazimo na preglede.

Foto: Youtube

Podsećamo, Luna Đogani je pre nešto više od dvadeset dana otišla na hitnu operaciju, ali nakon nje je izjavila da je sve uredu sa njenim zdravlje:

“Moram da se zahvalim svima, posebno doktoru koji je sve uradio kako treba, hvala svima puno, baš su me pazili. Što se tiče moje intervencije, nema razloga za brigu, ja sam stvarno dobro, došla sam kući. Ovaj video sam odlučila da snimim jer mislim da je danas važno da podstičemo devojke i žene, kao što je mene jedna žena koja je prošla haos sa promenama na dojkama. Ona me podsetila da odem na pregled na koji retko ko ide, a jako je važno”, rekla je Luna za svoj “Siktertube” kanal na jutjubu.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS