calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

10 GODINA JE VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT ZBOG NJE! Šokantna ispovest Hari Mata Harija ostaviće vas bez daha

Objavio: RHT
21/09/2022 10:00 AM

Ljubavni život Hajrudina Harija Varešanovića, vođe popularnog sastava “Hari Mata Hari”, bio je prilično intrigantan u prošlosti.

Foto: Youtube/Printscreen

Naime, pevaču se desila velika ljubav u mladosti sa Aidom, još kada je Hari imao svega 19 godina, te su njih dvoje stupili u brak krajem 1983. godine. Ceremonija zavetovanja na večnu ljubav i vernost prošla je intimno, bez velike pompe, u krugu prijatelja, a dve godine kasnije (1985. godine) rodila se i ćerka Nađa.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

U intervjuu koji je dao za “Puls”, sada već davne 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe”. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece – istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju živeo na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS