calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA DISKVALIFIKOVANA I KAŽNJENA SA 50.000 EURA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u “Beloj kući” Predstavljena lopta kojom će se igrati završnica Eura OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO)

DA LI JE SE SEĆATE?! Voditeljka ,,Letećeg starta” bila je sinonim za lepotu, danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Objavio: RHT
19/09/2022 4:00 PM

Aidu Alilović danas Jokanović pamtimo kao voditeljku popularne emisije “Leteći start” koja se svojevremeno emitovala.

Foto: Youtube/Printscreen

Svojevremeno poznata voditeljka je zbog svoje frizure i tena tada mnoge podsećala na holivudsku glumicu Hali Beri kako su je mediji na kraju i prozvali.

Aida se nakon nekoliko uspešnih sezona ove emisije preselila u Beograd i jedno vreme radila na filmskim projektima u Srbiji.

Bila je u dugogodišnoj vezi sa srpskim glumcem Branislavom Trifunovićem. Kada su okončali dugu vezu, Aida se udala za Neđu Jokanovića s kojim ima preslatku ćerku Rimu.

Trenutno je trudna sa drugim detetom i treba da se porodi.

Aida se prošle godine pojavila u svetskoj reklamnoj kampanji za poznati kozmetički brend zajedno s još nekoliko žena iz celog sveta čije snimanje je održano u Nemačkoj.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS