calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje

OVAKO ĆE SE ZVATI SIN BOJANE I MIRKA! Posvećeno ime jednom članu porodice!

Objavio: RHT
18/09/2022 8:00 PM

Bojana Rodić i Mirko Šijan danas su se venčali i sve su spremili za najposebniji dan u njihovom životu.

FOTO: Hype

Mirko Šijan se iz Surčina zajedno sa porodicom i prijateljima uputio u Titel, gde je i stigao po mladu.

U jednom trenutku pevač je pevao popularnu pesmu “Svadba”, a umesto poznatih stihova “Od sutra ćeš brate prati sudove”, on je izgovorio “Od sutra ćeš Zokija i Bogdana da čuvaš”. Samim tim u javnosti se aludira da će drugi sin, kog nosi Bojana Rodić, dobiti ime Bogdan, po njenom ocu, jer je prvi sin nazvan po ocu Mirka Šijana, Zoranu.

Podsetimo, mladoženja je odabrao crni smoking koji je upario sa belom košuljom i kravatom, dok je mlada zablistala u beloj venčanici.

On je napravio pravi spektakl u dvorištu kada je uzeo da puca iz puške jabuku. Prisutni gosti su mu aplaudirali, dok se muzika ori imanjem u Titelu.

Mirko i Goca Božinovska pozdravili su se sa porodicom Rodić koja ih je dočekala ispred kapije, pa su nazdravili i zaigrali uz muziku.

Inače, ograda dvorišta u Titelu je podignuta toliko da ništa ne može da se vodi u dvorištu, a kapija je glomazna i gvozdena.

Fasada je sređena i sada je u bež boji, a drvene stare ograde zazidane su, pa sada sve izgleda luksuzno i bogato.

Kuća u Titelu je ukrašena u potpunosti balonima i raskošnim belim cvećem, a u dvorištu vlada euforija zbog predstojećeg dana.

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas će izgovoriti sudbonosno ”da” u poznatom restoranu u Surčinu. Dok Mirko dočekuje svoje prijatelje u Surčinu, u Titelu je sve spremno za svadbu još jedne ćerke.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS