calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje

PRETVORIO SE U DEMONA OD KOJEG JE BEŽAO: Jovana Jeremić najavila tužbu Baki Prasetu!

Objavio: RHT
17/09/2022 5:00 PM

Voditeljka jutarnjeg programa TV Pink odlučila da pravdu potraži na sudu zbog izjava i uvreda koje je Bogdan Ilić izneo o njoj tokom lajva na Jutjubu.

Foto: Youtube/Instagram

Voditeljka je najavila tužbu zbog neistina koje je izneo o njoj. Radi se o tome da je influenser izrekao gnusnu laž kada je rekao da su sve voditeljke TV Pinka u šemi s Mitrovićem, te da on u ženskoj svlačionici ima kameru i da zaposlene gleda kok se presvlače.

“Znam da su moje reči najviše pogodile Praseta, jer oboje znamo da sam ja osoba koja ima dostojanstvo i da nisam ničiji bot, ali to da moj gazda seksualno uznemirava radnice, to je gnusna laž. Željko Mitrović nikada nije ni pomislio, a kamoli ucenio neku ženu”, počela je Jovana, pa dodala:

“Nikada nisam prodavala sebe da bih postala Jovana Jeremić, za tu laž dobićeš legalnu tužbu. Ne dozvoljavam da mi diraju TV Pink! Ona je za takve bezdušnike sveto mesto! Prase, ne diraj mi kolege. Guje i akrepi izlaze iz tvojih usta. Pretvorio si se u demona od kog si bežao! Stigao te je. Trgni se”, izjavila je voditeljka i dodala:

“Shvati da se služiš podlim i pokvarenim stvarima, a to je đavlja rabota”, izjavila je voditeljka i dodala:

“Na neki način si mi čak i drag, ali tvoja pokvarenost i cinizam nemaju kočnice, hraniš se mržnjom. Nikada neću odgovoriti na tvoj način, nego na primeren, moralan, blag i bogougodan.

Podsetimo, Željko Mitrović je pokrenuo dve peticije protiv Baka Praseta “Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?” i “Da li Bogdan Ilić treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina?”, dok je Baka Prase pokrenuo peticiju protiv “Zadruge”.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS