calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti

STIGLA PRINOVA U DOMU POZNATOG FOLKERA: Naslednici dali staro i zaboravljeno ime, a poruka koju je uputio supruzi tera suze na oči!

Objavio: RHT
17/09/2022 9:00 AM

Milan i njegova supruga su u braku sedam godina, a već imaju jednu ćerku

Foto: Instagram

Pevač Zvezde Granda, Milan Mitrović, postao je otac po drugi put, a na svet je došla mala Kasija.

Naime, on je sinoć podelio radosne vesti na društvenoj mreži Instagram i zahvalio se supruzi predivnim rečima.

– Stigla je Kasija, braćo i sestre. Hvala ti grome i živote moje – napisao je Milan i tagovao svoju suprugu Bojanu.

Foto: Instagram

Ime Kasija nije često domaće ime, poreklom je iz staro-grčkog jezika, od imena drveta „sena“ ili kod nas poznatijeg kao ukrasno drvo sa žutim lišćem i bez jestivih plodova, te da potiče pak ili od imena Kasije Carigradske, prve žene koja je u tadašnje vreme bila suviše obrazovana i pametna da bi pak mogla da postane carica. Značenje imena Kasija ili varijante iz grčkog jezika Kassia, obično u prenesenom smislu se dalje i tumači kao – „ona koja je pametna i uzvišena; ona koja je previše inteligentna; učena; nadarena; obrazovana; plemenita; željna znanja; hrabra; talentovana“.

Podsetimo, Milan i njegova supruga su u braku sedam godina, a već imaju jednu ćerku.

Izvor: alo.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS