calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OTKRIVAMO: Ovo su svi detalji svadbe Mirka i Bojane, Goca Božinovska iskeširala 25.000 evra!

Objavio: RHT
16/09/2022 11:46 PM

Sve je spremno za gala venčanje u porodici Goce Božinovske i njenih prijatelja iz Titela Danijele i Bogdana Rodića.

FOTO: printscreen/instagram

Pevačica sutra ženi sina Mirka Šijana sa Bojanom koja joj je podarila unuka Zorana dok je još jedan naslednik na putu. Za veselje će da iskeširaju 50.000 evra, a troškove će da podele obe familije. Svi običaji će biti ispoštovani, pa mlada izlazi iz svog doma, a mladoženja dolazi po nju u Titel.

-Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogda Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem – priča naš izvor blizak pevačici. Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

-Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou – završava naš izvor. Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.

-Svi smo veoma uzbušeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali- rekla je pevačica nedavno za Kurir. Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevaca s kojima se Goca Božinovska godinama druži i saraduje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa budućim mladencima, ali oni ne odgovaraju na naše pozive. Ni njihovi roditelji nisu bili dostupni za komentar.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS