calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!”

EKSKLUZIVNO: Aca Lukas kupio Megaton i Beoviziju!

Objavio: RHT
15/09/2022 9:55 PM

Kako saznajemo, Aca Lukas je uz pomoć Mirkovića uspeo da kupi drugu polovinu ove renomirane kuće

Foto: HYPE

Kako Alo! saznaje iz izvora bliskih našoj najvećoj muzičkoj zvezdi, ovih dana su se vodili tvrdi pregovori.

Naime pošto je njegov producent i menadžer Saša Mirković već vlasnik 50% udela u kapitalu naše najstarije produkcijske kuće Megaton koja inače jedina na Balkanu ima najbolje Svetsko ozvučenje L’aqoustic kao i najveći muzički brend Beoviziju, Lukas je uz pomoć Mirkovića uspeo da kupi drugu polovinu ove renomirane kuće.

Posle velike letnje turneje i jesenjih koncerata koji su zakazani širom bivše Jugoslavije po svim najvećim dvoranama, Lukas je rešio da na svojim koncertima ima i svoje ozvučenje, rasvetu i sve ostalo. A kako najbolji idu sa najboljima odlučio je da kupi deo Megatona. Kad smo pozvali Lukasa kratko nam je odgovorio u svom stilu:

-Vidimo se u Štark Areni za moj rodjendan 3.11. – rekao je Lukasza Alo!

Očigledno je on sam sebi nabavio najbolji poklon kupovinom Megatona.

Aca Lukas priprema veliku regionalnu turneju za mesec novembar. Koncert je zakazan za 12. novembar u dvorani “Zetra” u Sarajevu.

FOTO: ATA Images

Nakon svega toga najveća muzička folk zvezda u regionu Aca Lukas ponovo sprema spektakl za pamćenje 8. decembra u Areni Zenica.

Odmah nakon ovog spektakla, folker če održati koncert 22. decembra u Tuzli, a nakon svega toga najveća muzička folk zvezda u regionu Aca Lukas ponovo sprema spektakl za pamćenje 27.12. u sportskoj dvorani “Radolinka” Teslić.

Podsetimo, Aca Lukas je otkrio da se o njegovom životu piše knjiga i da će na osnovu knjige biti snimljen prvo film, a potom i serija.

Aca Lukas uveliko priprema seriju o svom životu i karijeri “Kafana na Balkanu”, a sada je i zvanično poznato ko će igrati glavnu ulogu.

Folker je izrazio želju za Markom Janketićem, ali pošto dogovor nisu postigli, Lukasa će igrati Mladen Sovilj.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS