calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

POHLEPNI! Kraljica Elizabeta stalno je krila čokoladu od porodice, a u goste je nosila posebnu kutiju za sebe, evo zbog čega

Objavio: RHT
12/09/2022 10:20 PM

Pamela Hiks, koja je bila kraljičina rođaka, a ujedno i njena bivša dama, otkrila je da je Elizabeta tokom poseta odvajala za sebe ličnu zalihu slatkiša, jer je, kako ona kaže, smatrala da se ostatku porodice ne može verovati.

FOTO: youtube

Kraljica Elizabeta sa sobom je uvek nosila sopstvenu kutiju čokolade, prema rečima njene rođake. Dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora, nema veze što je ona Kraljica.

A, ledi Pamela, bivša bliska prijateljica kraljice i dama, otkrila je još neke zanimljive činjenice iz Elizabetinog života u dokumentarnom filmu “Moje godine sa kraljicom” (My Years With The Queen).

Pamela je otkrila zanimljivu i smešnu priču u vezi sa čokoladama.

Kaže da kada bi kraljica išla kod nekoga u posetu, uvek bi ponela kutiju čokolada za domaćicu kuće, ali bi sa sobom nosila i ličnu kutiju za sebe – koju ne želi da deli sa ostatkom svoje “pohlepne” porodice.

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice upravo bila ta koja nije mogla da se suzdrži kada su slatkiši u pitanju.

– Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu pre nego što ona to uradi. Ne naša porodica, nego njena – rekla je ledi Pamela, a prenosi Mirror.

Ona je podelila i zanimljivu anegdotu vezanu za čokoladu i njenog psa Naiolu kog je donela iz Indije:

– Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru i bilo je neobično kad je kasnila četiri ili pet minuta – počela je Pamela, a zatim objasnila: “Rekla mi je: ‘Ne smeta mi što Naiola ulazio u moju sobu, zapravo uživam u tome. Ne smeta mi ni što je Naiola otvorio moju kutiju čokolade, ali da li uvek mora da zagrize svaku'”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS