calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IŽIVLJAVAO SE!” Aleksandra Nikolić otkrila bolnu istinu o svom ocu?! Hit snimak sa vjenčanja u BiH: Nemoj, tetka, nemoj, molim te Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO)

MAJKA PLAČE, KOMŠILUK PRIČA: Javno osramotila oca SE*SOM u rijalitiju, roditelji trpe užasne stvari!

Objavio: RHT
12/09/2022 11:20 PM

Urša Škofic, učesnica “Zadruge” iz Slovenije, otpočela je emotivnu romansu s Bilalom Brajlovićem, poznatijim kao Lil Broks, zbog čega su njeni roditelji očajni.

Foto: YouTube

Njih dvoje su brzo završili u krevetu pod pokrivačem, a čitava Bela kuća priča da ga je Slovenka oralno zadovoljila, zbog čega su njeni roditelji očajni. Darko Škofic, Uršin otac, u razgovoru nije krio razočaranje.

– Razočaran sam, srce me boli. Neverovatno je što je drugi, treći dan to napravila, to mi ne ide u glavu! Da se toliko opustila, zaboravila… Srce me boli, razočaran sam baš – počinje priču vidno potreseni Darko.

– Slovenija bruji o tome, pišu slovenske novine. Mene je sramota što mi je to napravila! Ozbiljno vam kažem. Ni vama ne bi bilo svejedno da vam ćerka to napravi.

Za Bilala i njegovu vezu sa Uršom ne želi ni da čuje.

– Ma, kakvi! Ni slučajno, ne podržavam ništa između njih dvoje! Ona me je razočarala do kraja! Ne znam šta da vam kažem. Mama plače, komšiluk priča. Trpimo užasne stvari zbog nje. Ovo da je napravila drugi dan. Da je peti mesec, neka simpatija, pa i da razumem, ali ovo… Ovo je katastrofa! Ne mogu ovo da podnesem – poručio je Darko.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir.rs/M.K./Pink

Tagovi:

  • Skandal
  • Urfa
  • zadruga
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS