calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

Ekskluzivno! Citati iz Lukasove knjige: Imao sam lisice na rukama kad sam se u zatvorskom hodniku sreo s Cecom

Objavio: RHT
11/06/2021 7:57 PM

Aca je svoj turbulentan život, svađe, ljubav, žene, zatvor, kazne, prekršaje, anegdote pretočio u stranice.

Foto:Printscreen Instagram

Pevač Aca Lukas već nekoliko meseci radi na svojoj knjizi, koja je konačno ugledala svetlost dana. Stranice su ispisane, a uskoro će uslediti i promocija iste. Buran i turbulentan život, zatvor, kazne, emotivne partnerke, prijateljstva, sve su to segmenti koje je on obradio, a da najbolji mogući način sve to iskaže, pomogao mu je Vanja Bulić.

Kao i uvek – Lukas je i u knjizi intrigantan, a to je dokazao već rečenicom koja je ispisana na koricama – Sve laži o meni su istinite i sve istine o meni su lažne. Ekipa portala 24sedam vam ekskluzivno donosi samo neke od delova knjige, koja će po svemu sudeći, napraviti pravi bum.

– … Moja karijera je od početka bila ozbiljna stihija u kojoj još uvek dobro plivam i pritom uživam…

– … Imao sam lisice na rukama kad sam se u zatvorskom hodniku sreo s Cecom Ražnatović…

– … U zatvoru sam shvatio da čovek može da živi bez s*ksa, ali ne može da živi bez pesme…

– … Za jednu saobraćajku sa falš vozačkom dozvolom dobio sam četiri tužbe…

– … U hotelu u Negotinu pokušao sam da provedem jednu noć kao Kit Ričards…

– … Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu…

– … Posle dvonedeljnih bahanalija u Parizu otišao sam u Švajcarsku, u specijalnu ustanovu za odvikavanje od droge…

– … Uoči koncerta u Međugorju vođa zelenih beretki iz Mostara poručio je da će me ubiti, a posle koncerta smo postali prijatelji…

– … Zašto na takmičenjima početnika majke padaju u nesvest, a očevi članovima žirija preporučuju svoje ćerke?…

Podsetimo, Lukas je najavio da će promocija njegove knjige biti 22. juna, ali i da će njome biti obuhvaćeni oni najspecifičniji periodi njegovog života, ali i pojedine anegdote.

Izvor:24sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS