calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

TAKI VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE: Spreman je da se suoči sa Jelenom Golubović!

Objavio: RHT
11/09/2022 11:00 PM

Nakon burnog okršaja Maja Marinković i Jelene Golubović, starletin otac Taki Marinković oglasio se i prokomentarisao ćerkino dosadašnje učešće.

Foto: ATA Images

Podsetimo, Maja i Jelena ušli su u žestok okršaj tokom izbora za Miss i mister Zadruge 6, nakon čega je došlo do polivanja, te smo stupili u kontakt sa Takijem, koji nije birao reči za Golubovićevu.

-Istina je, idem u emisiju da podržim svoje dete, svoju jedinu ćerku, biću gost kod voditeljke Dušice, vi znate da ja Pink televiziju poštujem, tako da, taj poziv se nikada ne odbija. Moja Maja je potekla iz Pinka i uvek, šta god bude trebalo ja ću biti tu. Ispratio sam sve šta se desilo, meni je sve jasno, Jelena je promašen i izgubljen slučaj, šta da vam kažem više.

-Ja ću vas podsetiti da je zbog Maje Jelena htela da beži iz Zadruge, grebala na kapiji. Ovo je samo Jelenina osveta prema mojoj ćerki, ali joj neće proći. Maja je htela i prišla je njoj bez zle krvi, ali kada je videla šta se tu zapravo dešava, ona je pokazala zube, neće sigurno da dozvoli da je neki blam od žene ponižava tamo najjadnije! Da li treba nešto više da kažem od toga da je Jelena žena koja skida brushalter usred lajva? Umesto da gaji decu, ona ponovo ulazi i blamira se – govori Taki.

Na pitanje kako mu se sviđa odnos sa Urošem Ćertićem, Taki govori:

-Lep je, zgodan momak, on se sa Majom zna još pre Zadruge, vidim da joj on prija ovako kao društvo, brani je, što se meni posebno sviđa, jer Maja ima mnogo neprijatelja, pa mi je drago da je taj momak tu i da je brani i stoji ispred nje kad god je trebalo. Moraju oni tamo da shvate da je Maja institucija, dosta su se hvatali za njeno ime i zarađivali honorare preko Marinkovića, sada će morati na drugi način da uđu u rijaliti! Takav momak i priliči mojoj ćerki, da bude neko ko je za tu, a ne da bude neko ko preko nje gradi priču i skuplja poene – priznaje Taki.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS