calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

LUNA GURNULA MARKA IZ SVE SNAGE! Evo kako je to izgledalo (VIDEO)

Objavio: RHT
08/09/2022 4:00 PM

Luna Đogani objavila je snimak na kojem se vidi kako iz sve snage gura svog supruga Marka Miljkovića dok upravlja automobilom, a video je postao viralan

Foto: Printscreen YouTube

Luna je pored velike popularnosti na Jutjubu, odlučila da snima i za TikTok, pa je tako sa svojim fanovima podelila zanimljive trenutke koje provodi sa svojim izabranikom Markom.

Luna se našalila sa Miljkovićem, pa ga je u jednom momentu gurnula, dok se u pozadini čuju stihovi pesme “Baraba” koju izvodi Zera.

– “A što tol’ki si kreten? Ovog puta si preter’o i j*bo te BMW i tvoje srce ledeno” – glase stihovi koje je Luna otpevala Marku. 

@lunadjomi

Prosto ovo je bilo neizbežno😂💪🏻 #fyp @miljkovic.marko

♬ original sound – K I R G I N Ç I Ç E K L E R

Pobednica “Zadruge 2” nedavno je na redovnom godišnjem pregledu saznala da ima tumor i odmah otišla u KBC “Dragiša Mišović” na intervenciju kojom su ga lekari odstranili.

– Operisala sam benigni tumor na levoj dojci. Stigla sam kući i osećam se dobro. Operacija je trajala sat i po, imam rez, konce i zavoj, ali sve je prošlo u najboljem redu. Nemam nikakve tegobe – rekla je nedavno Đoganijeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS