calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

BIVŠA PROSTITUTKA OTKRILA KAKAV PAKAO JE PROŠLA: ,,Primala sam u toku dana više klijenata nego što mi je telo podnosilo” Upozorila SVE devojke!

Objavio: RHT
07/09/2022 10:30 PM

Poslala je jasnu poruku svima

Foto: printscreen video

Ovih dana inernetom kruži ispovest od Mejv Mun, žene koja je nekada radila kao prostitutka. Otkrila je koliko je zarađivala i kako je počela da se bavi tim poslom. 

Kao mlada devojka je zabavljala se sa jednim bogatim muškarčem koji je tih godina izdržavao i sa kojim je bila dve godine te je tom prilikom osetila sve čari luksuza i lagodnog života. Nakon raskida sa dotičnim likom počela je da se bavi prostitucijom.

– Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za tih 150 funti, to ti pređe u naviku – kaže Mejv i dodaje da je početno uzbuđenje brzo nestalo, kao i da je sve veća potražnja u se*s industriji negativno uticala na nju.

– Bila sam sve mršavija. Pustila sam da mi samopoštovanje opada i ljude da mi rade sve gore i gore stvari – priseća je bivša prostitutka, dodajući da su klijenti ponekad bili i nasilni prema njoj, a situacija je postajala sve gora.

– U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim – kaže Mejv.

Radila je u nekoliko bordela i istakla je da nije mnogo razmišljala sve dok je dobijala novac, ipak počelo je sve da se jako odražava na njeno mentalno zdravlje, te je ubrzo postala zavisnica od kanabisa, počela da se prejeda a ubrzo je počela da pati od bulimije.

Zbog svega toga odlučila je da napusti se*s industriju i preko društvenih mreža otvoreno govori o prostituaciji i opasnosti koje ona nosi. 

– Znam da ova logika može da važi za mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao se*sualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je najčešće jednostrana (se*sualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate se*s. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje – smatra bivša prostitutka.

Mejv upozorava da prostitucija može da ostavi teške traume na devojke koje se time bave i da ih spreči da u budućnosti imaju normalan odnos sa emotivnim partnerom.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS