calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

ŠOK FOTOGRAFIJA BAKE PRASETA! Belo na stolu i kartica: ,,Danas fotka, sutra ceo video” Ovakav SKANDAL niko niije očekivao!

Objavio: RHT
07/09/2022 8:13 PM

Jujtuber Baka Prase, iliti Bogdan Ilić, i vlasnik “Pinka” Željko Mitrović nedeljama unazad vode medijski rat, a kraj sukoba se ne nazire.

Foto: YouTube printscreen

Željko Mitrović je sada, dan pred dokumentarni film o Baki Prasetu, objavio šok fotografiju.

– Ostalo je tačno 24 sata do emitovanja dokumentarca o Baka Prasetu! Danas fotka sutra ceo video! – napisao je Mitrović, dok na slici vidimo prah na stolu, karticu i Bogdana.

Baka Prase je sinoć objavio fotku na kojoj vidimo kako Željko Mitrović ljubi u obraz ženu koja nije njegova supruga Milica Mitrović, a vrlo brzo usledio je odgovor vlasnika “ružičaste imperije”, koji je naveo šta jutjuber pokušava. Željko je pre nekoliko dana najavio pomenuti dokumentarni film o Iliću, u kojem će otkriti sve o njegovom kriminalnom životu, a Bogdan je onda pokušao da mu pripreti objavivši spornu fotografiju.

https://www.instagram.com/p/CiNrmBXD3GC/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ee047df3-7e5f-46d4-9340-bf21259d5308

– Milice Mitrović, je l’ si se ovo podmladila ili masnokosi krlja maloletnice u Trebinju? Ovu masnu kosu bih svuda prepoznao – napisao je Bogdan tad.

– Leva slika je moja, a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razume da ja računam njegovih 6 poteza unapred! Levo na mojoj slici se nalazi moja koleginica, urednica na Red TV koja ima 26 godina, a desno koleginica Tanja Rađenović i koja mi je takođe bliski prijatelj! Bako, ne mozeš sprečiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prete da mogu da mi po***e! – napisao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS