calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

ACA LUKAS POSAVETOVAO BAKU PRASETA: “Pitaj svog tutora kako prolazi kad se zakači na mene” Tu nije kraj žestokom odgovoru!

Objavio: RHT
06/09/2022 11:14 PM

Najveća Balkanska zvezda Aca Lukas nedavno je prokomentarisao sukob koji je glavna tema u medijima poslednjih dana, reč je naravno, o Baki prasetu i Željku Mitroviću.

Foto: ATA Images

-Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili i da svako može uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije.

Na ovaj Lukasev komentar, Baka je na svoj Instagram stori stavio ovu izjavu, pa još jednom napao folk zvezdu: – Ćuti bre narkomančino debela, ko te je šta pitao? Vrati pare kriminalcima iz Švajcarske ima da te je*u, čuo sam – napisao je jutjuber, a Lukas mu je odgovorio sledeće:

-Ne bi bilo loše da od*ebeš od mene iz više razloga. Prvo, ne interesuješ me, ne diram te! Dalje: Pitaj svog tutora (slavnog Zeca) Vuka Jeremića kako prolazi kad se zakači na mene. I najbitnije, moram ti reći da interesantno zvuči kada ti nekog nazivaš narkomanom! A što se tiče je*anja, lična iskustva su tvoja lična iskustva, tako da nigde ne piše da to mora svako da doživi. Možda se to tebi dopalo, meni svakako to ne može da se desi! Pa onda bolje da ti “kriminalci” je*u tebe. Pošto ti se očigledno to dopalo! Svakako je najpametnije da me momentalno izuzmeš iz ovoga (dobronameran savet)- napisao je Lukas na svom Instagram profilu:

FOTO: instagram

BONUS VIDEO:

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS