calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

OTKRIVAMO: Ovo su nove članice grupe “Hurricane”, jednu već znate (FOTO)

Objavio: RHT
03/09/2022 8:00 PM

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, saopšteno je da grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu.

Foto: ATA Images

Tri atraktivne devojke Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić zameniće nove članice.

-U čast prethodnih članica rešili smo da one budu ,,Hurricane one” a nove članice će imati simboličan naziv ,,Hurricane two”. Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina – piše u saopštenju za medije.

Otkrivamo o kome je reč:

Anđela Keleman ima 26 godina i najstarija je članica novog sastava benda “Hurricane”. Ona je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama. Takođe je snimala i cover za dobro poznate domaće pesme. Ima svoj jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.

Antonela Jurišić ima 22 godine i poznata je u svetu TikToka (gde je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova).

U njenom opisu piše: “Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku”, aludirajući na nove pesme u grupi Hurricane.
Takođe, nju su ljudi mogli da upoznaju i na Instagramu (30.8k pratilaca), gde često objavljuje da uživa u muzici i posećuje festivale.

Najmlađa u novom timu “Hurricane” jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala u takmičenju za Zvezde Granda prošle godine. Tom prilikom nije krila da ne zna šta će od treme.

Ona je u ovom takmičenju rekla da dolazi iz Pariza, a na oduševljenje članova žirija što po prvi put imaju nekog iz Francuske, ona je otkrila i svoje poreklo. Kako je navela, tata joj je iz Niša, a mama iz Kruševca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS