calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

ZVALA SE I IZGLEDALA TOTALNO DRUGAČIJE: Ovo je Ana Bekuta na početku karijere NIKO je ne bi prepoznao (FOTO)

Objavio: RHT
03/09/2022 9:55 AM

Folk zvezda Ana Bekuta jedna je od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike.

Foto: ATA images

Ona je profesionalnu karijeru počela sa nepunih 20 godina, a prvi album izdala je 1985. godine.

Mnogi ne znaju kako je pevačica izgledala u detinjstvu, a na jednoj Instagram stranici osvanula je njena fotografija kada je bila devojčica, a i tada je pozirala sa mikrofonom, verovatno dok je nastupala na nekoj od školskih priredbi.

Fotografija je crno-bela, ali se jasno može videti da je pevačica bila ljupka devojčica, sa karakterističnim crtama lica.

https://www.instagram.com/p/ChRziutsgjY/?utm_source=ig_web_copy_link

Ono što je zanimljivo jeste da je Ana, odnosno Nada Polić, još kao dete pevala u horu i kulturno-umetničkom društvu, a 1974. je na takmičenju “Prvi glas Priboja” osvojila visoku drugu poziciju.

Prvi pevački angažman imala je 1980. godine i narednih pet godina pevala je po restoranima i hotelima širom tadašnje Jugoslavije. Umetničko ime Ana Bekuta je uzela 1985. na predlog Predraga Vukovića Vukasa, jer je tada na sceni bilo više Nada koje su se bavile narodnom muzikom.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS