calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

IMAM VEĆA MU*A OD NEKIH: Maja besna poručila ,, Neću da skupljam ničije otpatke”, spomenula i TUŽBE!

Objavio: RHT
31/08/2022 11:46 AM

Najkontroverznija zadrugarka Maja Marinković polako se sprema da još jednom zakorači na imanje u Šimanovcima.

Foto: Instagram

Kako i sama tvrdi, njoj se dešava rijaliti i van zidina Bele kuće, a sada je otkrila šta se konkretno događa u njenom životu.

Šta se tačno dogodilo u hotelu sa Filipom?

– Do tuče nije ni došlo, videla sam šta je Zola pričao u emisiji, ali to je Zola. On kao jedinka nikad u životu nije uspeo da dobije status u društvu, pošto je u klošarskom stilu ceo život. Gradio je popularnost preko Miljane Kulić, tako da se zaista ne bih bavila ljudima koji konzumiraju opojne supstance, pa onda doživljavaju preobražaj u mozgu.

Hoćeš li pokrenuti tužbu?

– Baš me briga da se bavim Filipom i Zolom i njihovim pričama.

Zola svake godine ima nešto protiv tebe. Da li je zaljubljen u tebe?

– Mislim da jeste. Verovali vi ili ne, da li zvučala prepotentno, svi se sećaju da je Zola, kada je ušao u „Zadrugu 2”, imao taj stav prema meni da me muva, međutim, ne mogu da tvrdim, ali mislim da se loži na mene.

Foto: Instagram video printscreen

A šta se desilo sa Filipom?

– Ja i Filip se jesmo posvađali, ali to nije bilo tako kako je on ispričao. Tu noć ja sam izašla i nisam imala vremena da se uključujem i da se bavim tom temom, kao što se ni sad neću baviti time nešto preterano. Istina je da se mi nismo u stvari ni pomirili, jer to nije bila nikakva veza. Jesmo se videli, popričali i hteli da spustimo loptu, ali sada sam sigurna da smo mi dva različita sveta i želim mu sve najbolje.

Ljudi su protumačili da se sa Filipom ti svetiš Peci, a Filip Dalili.

– Ma ne.

Priča se da te Peca stalno zove.

– Ne znam ko je, ali meni stalno zvoni telefon sa nekih nepoznatih brojeva, a da li je to Peca, ne mogu da tvrdim.

Kako komentarišeš pomirenje Sandre i Pece?

– Pa Lesi se uvek vrati kući ili nešto slično poput filma „Lepota poroka”. Njih dvoje bi se našli u tim ulogama, samo na obrnutim stranama. Oni su bili već u jednoj istrošenoj fazi, a ja nikada ne bih bila tolika jadnica da sakupljam nečiji otpadak. Imam veća mu*a od nekih.

Foto: Instagram

Ti si donekle njima možda i popravila odnos?

– Dobar sam čovek, ako sam to učinila, nek im je sa srećom.

Aleksandra je više puta istakla da si ti narkomanka. Kako to komentarišeš?

– Ja?! Ne znam zašto sam joj onda bila drugarica ako je to tako. To su čiste laži, jer kad osoba nema šta drugo da kaže, to je poslednje.

Ulaziš li u „Zadrugu 6”?

– To ne mogu da vam otkrijem, ali pregovori su u toku.

Da li si digla sebi cenu?

– Ja nemam cenu, a uglavnom sam do sada dizala cenu drugima.

Koliko je tebe to do sada koštalo?

– Mene je uglavnom koštalo živaca i javnog blama.

Da li si spremna za novu ljubav u „Zadruzi”?

– U protekla dva meseca sam imala jako turbulentan period. Mnoge stvari su mi se izdogađale i mogu da kažem da sam imala rijaliti u spoljnom svetu. Još uvek nisam spremna za vezu, ali nikad ne reci nikad.

Foto: Instagram

Da li kod tebe važi pravilo da muškarac mora da ti obezbedi „roleks”, stan i auto?

– Naravno da ne, pa ko se vodi tim primitivnim razmišljanjem, sponzoruše?

To je izjavila Jovana Jeremić?

– To je u njenom stilu, što se da videti i u jutarnjem programu. Pošto je to izjavila, onda definitivno jeste sponzoruša.

Da li bi posle svega što se desilo došla kod nje u emisiju?

– Naravno, pa to bi bila najgledanija emisija.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS