calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

IVA UNIŠTILA FILIPA KOMENTAROM: ,,On je dete!” Progovorila i o ostalim pobednicima rijalitija

Objavio: RHT
30/08/2022 7:00 PM

Dosta se polemisalo o njenom životu nakon rijalitija.

FOTO: instagram

Početak šeste sezone rijaliti progama “Zadruge” počinje uskoro, a sada se oglasila i nekadašnja pobednica.

Niame, pobednica treće sezone “Zadruge”, Iva Grgurić, sumirala je svoje učešće u rijalitiju, otkrila da li se kaje zbog nečega, pa imala poruku za buduće takmičare.

Koje su osnovne razlike između tebe i ostalih pobednika Zadruge?

– Ja se nisam iskazala kao neko ko je bio nemoralan, pravio probleme i vređao druge učesnike. Iskazala sam se po svojoj nekoj iskrenosti jer takva jesam i mislim da je to baš razlog zašto sam osvojila prvo mesto i srca mnogih gledalaca.

FOTO: printscreen/instagram

Kad se osvrneš na svoje učešće, šta bi promenila?

– Apsolutno ništa.

Da li bi možda prećutala tešku životnu priču koju si iznela unutra?

– Mislim da ne bih jer mislim da je to ključan razlog zbog kog sam pobedila osim moje iskrenosti i harizme i onog šta ja zapravo jesam. Sve se dešava sa razlogom, rekla bih opet jer se ja ne libim. U životu se dešava mnogo toga i iz te lekcije naučiš. Mnogi su mogli iz te moje lekcije nešto da nauče, poistovete se i prevaziđu tu neku traumu koju sam ja imala.

Dosta učesnika je posle tebe prošlo kroz rijaliti, da li ima neko sa kim se poistovećuješ?

– Apsolutno ne, jer sam ja jedinka i unikat. Nema niko ko mi može biti idol ili emntor za rijaliti učešće. Gledam samo sebe da napredujem. Ne samo fizički nego i mentalno.

Da li ima neko od učesnika ko te je razočarao? Možda neko sa kim si se družila i očekivala da ćete nastaviti i napolju?

– Pa kako da ti kažem… Niko me nije mogao razočarati. Šta znam, ja inače sa svojim bivšima ostanem u kontaktu zato što mislim da je to zdrav odnos. Opet ste imali emociju i neku vrstu ljubavnog odnosa, ali imala sam malo više očekivanja od na primer Filipa. On mi je u Zadruzi delovao da je okej ali ne žalim sad toliko za to, ali opet imali smo neku interakciju, komunikaciju i dobar odnos. Opet, nas dvoje imamo totalno dva različita puta, drugačije ciljeve i pogled na svet.

Koje su glavne razlike između vas dvoje?

– On je još ostao dete zarobljeno u telu čoveka. Ne verujem da će ikad da poraste.

Da li misliš da postoji šansa da vam se putevi ponovo spoje ako sazri, kako ti kažeš?

– Ne, ne, ne, prosto nismo na istoj intelektualnoj razini.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS