calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO!

Baš ume da živi! Darko Lazić uslikan na luksuznom brodu! (FOTO)

Objavio: RHT
08/06/2021 1:51 PM

Kako su epidemiološke mere popustile, estrada se brže-bolje vratila svom poslu, a među njima je i pevač Darko Lazić, koji trenutno radi na novom spotu. Naime, fotografi su uslikali folkera kako ulazi na brod i sa svojom ekipom dogovara kako će se snimanje odvijati.

Darko Lazić-Foto: ATAIMAGES

Lazić se pojavio na brodu kariranom odelu i beloj majici, sa naočarima za sunce, te je tako doteran i sređen ispregledao svaki deo broda kojim bi trebalo da plovi. Kada se uverio da je sve na svom mestu, on se ozbiljno posvetio pregovorima, a o tome govore naredne fotografije na kojima možete videti da je on je sve vreme držao telefon u ruci i sagovornika imao dugo na vezi.

Darko Lazić-Foto:ATAIMAGES

Nakon što su pregovori završeni, Darko je slobodno vreme je iskoristio i da napravi selfi pored pored srpske zastave.

Darko Lazić-Foto:ATAIMAGES

Podsetimo, pevač iz prvog braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa verenicom Marinom Gagić je dobio sina Alekseja. Lazić je jednom prilikom za medije istakao da obožava decu i da radi na proširenju porodice.

– Znate da ja obožavam decu, voleo bih da dobijem još jedno dete. To bi za nas bila velika sreća, znači radimo na proširenju porodice – istakao je Lazić za „DeToxic”, pa zatim nastavio o njihovoj ljubavi, u nadi da će konačno staviti tačku na gradske priče o njihovom rastanku.

Darko Lazić-Foto:ATAIMAGES

– Kada sam ja u pitanju uvek je sve drama, pravi se od muve magarac. Već sam pričao na ovu temu… Normalno je da se parovi ponekad i svađaju, ali zar to nije i poenta, ko se svađa, taj se voli – nasmejao se Darko.

Izvor: 24sedam

Tagovi:

  • Darko Lazić
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS