calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

BILA JE VELIKA ZVEZDA 90-ih, PA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Pevačica se danas bavi ovim poslom!

Objavio: RHT
28/08/2022 10:00 PM

Nekada poznata pevačica Ksenija Mijatović već dugi niz godina posvećena je potpuno drugoj profesiji – lajf koučingu, a nedavno je govorila i o tome kako je u 38. godini upisala fakultet, i to psihologiju.

FOTO: youtube

Jedna u nizu promena bila je i ta što je u 38. godini upisala fakultet, i to psihologiju. Istakla je da joj nije bilo lako da donese odluku da napusti estradu.U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali, počela sam ceo život ispočetka – rekla je Ksenija u emisiji “Kec na jedanaest”.

Pročitajte i: DESETKA, TO SAM JA: Lepa voditeljka otkrila kako je njena emisija dobila ime, kao i čije mišljenje najviše ceni!

U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju – ispričala je Mijatovićeva u pomenutoj emisiji.

FOTO: printscreen

Inače, Ksenija od 9. godine ima vitiligo, hronično oboljenje kože, pa je govorila i o ovoj temi, rekavši da trenutno radi i istraživanje o tome.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS