calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje Nastava u sarajevskim školama svakog prvog u mjesecu će počinjati izvođenjem HIMNE BiH

DŽEJLA RAMOVIĆ ŽRTVA? Evo šta je Marija Šerifović urlala dok je udarala pesnicom u auto (VIDEO)

Objavio: RHT
28/08/2022 2:56 PM

Snimak Marije Šerifović, koji je veoma brzo postao viralan, kako nasred ulice i sa nepoznatom devojkom udara u automobil i viče iznenadio je sve. Pevačica se povodom toga i oglasila, obrazloživši da niko tokom njenog izliva besa nije povređen.

Foto: Instagram

Marija je, naime, najpre zaustavila vozilo nasred ulice, izašla i prešla ulicu sa ženskom osobom, a potom dotrčala do automobila i iz sve snage počela da udara u vrata uz salvu psovki. U jednom trenutku jasno se čulo kada Šerifovićeva nekoga u automobilu pita: “Ko je žrtva?”, a potom je otvorila zadnja vrata i počela da viče na nekoga.

FOTO: printscreen

Odmah su na društvenim mrežama počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović s kojom su je povezivali od kada je mlada pevačica pobedila u “Zvezdama Granda”.

Marija se posle pojavljivanja snimka na društvenim mrežama oglasila i obrazložila svoje neprimerno ponašanje.Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pevačica.

Pročitajte i: “ZAPROSIO ME JE, PITALA SAM ZAŠTO GA NISU SPREČILI, POBESNELA SAM” Teodora Džehverović o vezi sa Ninom

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS