calendar

Subota 28. Septembar, 2023

PEVAČ NA UKLETOM MESTU OTVARA RESTORAN: Redovno se dešavaju ubistva i saobraćajke sa fatalnim ishodima!

Objavio: RHT
23/08/2022 10:00 PM

Blizu placa na kom je Sloba Radanović razvio biznis neretko se dešavaju ubistva, saobraćajke i požari, ali folker nije sujeveran.

FOTO: printscreen/youtube

Pevač Sloba Radanović (32) uložio je blizu 300.000 evra u izgradnju restorana na Adi Huji, o čemu je Republika.rs prvi pisao, a kako su saznali, on se nalazi na mestu gde se redovno dešavaju velike tragedije.

Naime, mesto na kom je folker renovirao ugostiteljski objekat kao da je ukleto s obzirom na to da se redovno događaju saobraćajke s fatalnim ishodima, ubistva, tuče, a tu je nedavno pronađeno i telo Splićanina Mateja Periša, koji je nestao uoči Nove godine.

– Na Adi Huji događale su se neke od najvećih tragedija u Beogradu. Nekoliko ubistava, tuče, prebijanja i brojni požari na objektima u blizini. Najveća je svakako tragedija iz 2014, kada je troje mladih – Nemanja Antić, Anastasija Stajić i Miloš Janković, poginulo, dok su tri osobe povređene. Sloba je znao za sva dešavanja, ali on nije sujeveran. Njegovi najbliži znaju da je veliki vernik, često to ističe i na društvenim mrežama. Kad su Sloba i njegov menadžer Leka, koji mu je pomogao da pokrene ovaj biznis, razmišljali na kojoj lokaciji će restoran da se otvara, nisu se obazirali na to šta se priča o ovom mestu – kaže nam izvor blizak Radanoviću.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS