calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

Evrovizija se i dalje trese od skandala! Pobednike optužili da im je pesma plagijat!

Objavio: RHT
07/06/2021 8:00 AM

Italijanski bend “Maneskin” ponovo se nalazi u centru skandala nakon što su pobedili na “Evroviziji” sa numerom “Zitti e Buoni”, jer su optuženi za plagijat!

“Maneskin”-Foto:Printscreen

U italijanskim medijima, ali i šire, tvrdi se da se još nije spustila prašina nakon što je odjeknula vest da je forontmen benda Damijano David tokom takmičenja uzimao kokain, a sada će morati da odgovore na optužbe da su pobedili sa pesmom koja nije original.

Naime, od strane Džoris Lisns, člana rok grupe “The Vendettas”, stigle su opaske kada je za holandski RTL rekao da je pesma pobednička pesma “Zitti e Buoni” pobedila prvo na “Sanremu”, zatim u Roterdamu, ali da ga ta pesma podseća na delove njegovog hita “You want it, you’ve got it”. Ova muzička grupa, prezicira RTL, neće preduzeti nikakve pravne mere protiv italijanskih pevača.

– Ova omladina još uvek nije bila rođena kada smo mi imali naš rok bend – priznao je pevač, ali je dodao da nije potpuno siguran da su pokradeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS