calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari

“CELULITARA”: Bukti novi estradni rat, Tijana Ajfon isprozivala Teu Tairović!

Objavio: RHT
12/08/2022 12:30 PM

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa je shodno tome dala sebi za pravo da komentariše druge stajlinge.

Foto; Instagram

Ajfonka je istakla da bez obzira što ima mogućnosti da sebi priušti bilo koju skupocenu stvar, njoj ne pravi problem da sebe počasti i sa stvarima koje nisu markirane:

– Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2. 000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1. 000 dinara stoji kao da košta 1. 000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše poljoprivreda kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem – istakla je Tijana.

– Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlović, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam:,,Zašto ova žena nema stilistu?”.Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: ,,Devojko, sakrij gamalo, nije sve obući dopičnjak i vrteti”. Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil. Recimo, Jelena Karleuša se oblači tako da ne možeš da joj nađeš zamerku. Generalno je ne poštujem, ne volim ono što je javno uradila, žena mi je bljak, ali se oblači ludilo – govori Tijana za Svet.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS