calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

MIRKA VASILJEVIĆ ODRASLA BEZ OCA: Prvo slovo njegovog imena krije veliku TAJNU

Objavio: RHT
11/08/2022 11:15 PM

Glumica Mirka Vasiljević koja je nedavno po četvrti put postala majka u javnosti retko priča o svojim roditeljima, a naročito o svom ocu.

FOTO: youtube

Poznato je da se Mirka retko pojavljuje u javnosti, kao i da kada to uradi, uglavnom joj je cilj da priča iz ugla glumice, dok privatan život drži podalje od svetla reflektora.

Ipak, svojevremeno je iznenadila mnoge kada se dotakla svog odrastanja bez oca.

Pored majke Mirjane koja joj je bezuslovna podrška u svemu što radi, Mirka je pojašnjavajući ovu činjenicu istakla da joj muške figure u porodici nikada nije manjkalo.

Inače, svi u užoj porodici „dele” početno slovo imena. Ime pokojnog oca glumice bilo je Mirko.

Kroz razgovor u jednoj emisiji Mirka je priznala da je očinsku figuru najviše imala u svom teči.

– To su neke teme o kojima stvarno nikada nisam pričala u medijima… Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu- naglasila je bila Mirka gostujući u „Rada sam”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS