calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

“SVEMU ĆU STATI NA PUT”: Evo šta Aleks Nikolić kaže povodom Dejanovog odlaska u Šepak!

Objavio: RHT
11/08/2022 8:30 PM

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić i dalje intrigira javnost svojom lepotom, ali i vezom sa Dejanom Dragojevićem.

FOTO: ATA Images

Nakon izlaska iz Bele kuće, ljubavni par je nailazio na razne osude i suočavao se sa zlim jezicima koji su govorili kako za njih nema budućnosti. Nedavno je Nikolićeva izjavila da se razočarala u ljude kao i da joj niko neće pokvariti ovakvu ljubav, koja joj se dogodila prvi put u životu.

Aleksandra je sada progovorila o svom odnosu sa pobednikom pete sezone, o gnusnim uvredama sa kojima se suočava, ali i načinu na koji je njen partner vratio bivšoj ženi ljubimca Tedija i uzeo svoj automobil nazad.

Pročitajte jos

– Ima tu raznih komentara, ali se trudim da se obazirem na to. Blokiram i odmah završim priču. U životu mi je trenutno mnogo lepo i dajem sve od sebe da uživam i da završim neke stvari koje su važne i intimne. Ne opterećujem se ljudima koji nemaju svoj život pa komentarišu moj. Jesam se razočarala u ljude, ali to nije ništa novo. Svaki put kada osetim nešto loše, da neko pokušava ili želi da me ugrozi, odmah ću tome stati na put na sebi svojstven način.

Bivša zadrugarka je dala svoj sud na način konačnog ‘raščišćavanje računa’ svog dečka sa bivšom ženom, te je progovorila o Dejanovoj poseti Šepku.

– Nisam se mešala u Dejanovo vraćanje Tedija, to je bila isključivo njegova odluka, naravno da sam zadovoljna i ponosna načinom na koji je to uradio… Time se više ne bih bavila.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS