calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ZOLA ŽELI DA POSETI MILJANU U BOLNICI: Lazar je postavio samo jedan uslov pod kojim će otići!

Objavio: RHT
10/08/2022 4:30 PM

Miljana Kulić oporavlja se u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija koje su nastale posle operacije želuca i slezine, a iako posete i dalje nisu dozvoljene, njen bivši dečko Lazar Čolić Zola izrazio je želju da ode kod nje.

FOTO: printscreen

Miljana i Zola imali su više nego burnu vezu koja se završila u petoj sezoni “Zadruge” kada ju je on prevario sa Nevenom Savić. Kulićeva je tada Zoli nanela povrede udarcima u glavu štiklom, a nakon izlasak iz rijalitija upoznala je svog sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu s koji je ponovo ušla u rijaliti tokom kog su oboje diskvalifikovani.

Zola je sada, uprkos lošim odnosima s Miljanom, u emisiji “Narod pita” izrazio želju da je poseti, ali smatra da to ne bi bilo baš dobro za nju:

– Iskreno nisam, nisam čak ni pokušavao da stupim u kontakt sa Miljanom. Smatram da u ovom momentu nije nekako trenutak za to, s obzirom na se situacije koje su se izdešavale. Znate moj odnos sa njenima i u kakvom je ona trenutno stanju, smatram da bi iniciranje kontakta sa njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro donelo to. Ja sam i javno pružio podršku, evo i ovim putem, želim joj brzi oporavak. Čitao sam da pravi haos zbog cigarete, smatram da joj to ne treba. Ako gleda ovaj video, treba da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi – istakao je Zola.

A na pitanje da li misli da bi Miljana volela da se čuje s njim, a Zola je priznao:

– Nezgodna situacija iskreno. Ja bih sad otišao u posetu kod nje, kad bih znao da bi ona normalno odreagovala sa mnom. Da neće doći do nečeg lošeg. Ali koliko čitam, ne može ni da se ide u posetu kod nje, nekako nisam razmišljao o tome, smatram da ne bi bilo pametno. Ona je osoba koja može da reaguje i ovako i onako. A kad bi odregovala lepo i veselo, bilo bi okej da se ja pojavim. A kad bi odreagovala drugačije, reklo bi se da sam ja inicijator toga. Najbolje da se oporavi, a šta mogu da joj poručim, osim da bude pametna, da sluša doktore, da veruje u sebe i da se moli Bogu. Smatram da će joj Bog dati ponovo šansu za život, jer ipak, ona je to zaslužila – dodao je on.

– Ja pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku, jer me je ona “sahranjivala”. U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovek – dodao je Zola.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS