calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze! Italijan u podrumu pronašao sliku Pabla Pikasa vrijednu šest miliona dolara Fatalni Elmedin otvoreno o novim prijateljicama: Moji savjeti produžavaju život! Zašto infarkt sve češće pogađa mlade? Krema djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen

VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. AVGUST: Sunčano i veoma toplo, jutarnja temperatura do 21 stepen

Objavio: RHT
06/08/2022 7:00 AM

I danas sunčano i veoma toplo u Srbiji. Jutarnja temperatura do 21 stepen, a najviša dnevna do 38 stepeni. Oblačno vreme, uz manji pad temperature, očekuje se u nedelju.

Foto: Youtube printscreen

U zemlji danas sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura od 13 do 21 stepen, a najviša dnevna od 34 do 38 stepeni.

I u Beogradu veoma toplo, sa temperaturom do 36 stepeni. Cela zemlja je pod narandžastim meteo-alarmom, što znači da su prognozirane opasne vremenske pojave, takvog intezniteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. U nedelju oblačno vreme uz manji pad temperature. Na severu i zapadu suvo i sunčano, dok se u ostalim predelima posle podne i uveče očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Temperatura do 34 stepeni. Oblačno i kišovito vreme se očekuje i u ponedeljak, sa temperaturom do 34 stepena.

Izvor: rts.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS