calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan

PAKT SA ĐAVOLOM: Bivši zadrugar otkrio sve o Dalilinoj umešanosti sa CRNOM MAGIJOM!

Objavio: RHT
04/08/2022 12:57 PM

Dalila Dragojević je tokom učešća u rijalitiju često bila na meti napada da se bavi crnom magijom.

Foto: ATA Images

Naime, popularna Bosanska starleta je prevarila supruga Dejana i tako završila na stubu srama, a i pored njenog ne moralnog čina Dragojević je i dalje bio zaluđen nevernom suprugom, te su mnogi počeli sa spekulacijama o Dalilinoj umešanosti u pakt sa đavolom, a jedan od njih je i bivši zadrugar Marko Đedović.

U toku emisije “Narod pita”, a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića, koji su komentarisali Dalilinu umešanost u crnu magiju.

– Pominjala je Dalila da će da napravi nešto. Dokle smo mi stigli da pričamo o drmanju narukvice, magijama, vradžbinama. Rekao je da će nam reći još neke stvari, šta je to čudo izgovorilo iz Dalile kod Karamujića, šta ima u stanu kod njene majke. Slali su mu ljudi i pisali, rekli su da je čovek uzeo odmor od Srpske nove godine – rekao je Đedović.

– Čuo sam za takve stvari. Kaže da ume da ti napravi taj svašta. Ako može nešto dobro da mi napravi, nek mi napravi da nađem bar petsto evra…- rekao je Zola.

Podsetimo, Dalilu je porazio bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i koji je osvojio prvo mesto.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS