calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će iznijeti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, rodila sina SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren!

RASPLAKALA CEO SRPSKI ROD Ovako danas izgleda Dara iz Jasenovca! (FOTO)

Objavio: RHT
03/08/2022 9:00 PM

Dara iz Jasenovca više ne izgleda isto

Foto: ATA Images

Nema čoveka koji je pogledao film „Dara iz Jasenovca“ a da nije pustio suzu, ne skrivajući emocije za glavnu junakinju Daru, koju je maestralno odigrala Biljana Čekić. Skromna i stidljiva devojčica iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice, rođena je 2007. godine. Pred kamerama se našla skoro pa slučajno, posle kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi. Prijavile su se brojne devojčice, ali je Biljana bila „ona prava“, piše Hello!

 

Dara iz Jasenovca Biljani je donela ogromnu popularnost

Uloga joj je donela ogromnu popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Foto: Facebook

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica. „Vetar u leđa“ dao joj je i Miloš Biković,

koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

Izvor: svet-scandal.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS