calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

SVIĐAO JOJ SE ANĐELO A SADA OTIŠLA NA NASTUP NJEGOVE BIVŠE Dalila Dragojević provodi se na nastupu Teodore Dževerović! (FOTO)

Objavio: RHT
03/08/2022 11:30 AM

Dalila Dragojević već nekoliko dana provodi u Budvi sa svojom drugaricom i bivšom zadrugarkom Marijanom Zonjić, ali i misterioznim muškarcem, sa kojim redovno objavljuje snimke iz automobila i neprestano intrigira javnost budući da ga nije predstavila niti mu prikazala lice.

Međutim, noćas je usledio novi šok za sve Daliline fanive na društvenim mrežama. Naime, ona je sa prijateljima izašla u jedan klub u Budvi i to na nastup Teodore Džehverović.

Ovo verovatno ne bi podiglo prašinu, da se Dalila u petoj sezoni “Zadruge” nije jako prisno družila sa pevačicinim bivšim dečkom, Anđelom Rankovićem, pa čak i u emisijama “Narod pita” mu uputila javno izvinjenje jer mu se nije javila kad su se sreli.

Dok se danima spekulisalo ko je Dalilin tajni muškarac, određeni fanovi su mislili da se radi o Anđelu, a i pesme koje je Dragojevićka kačila na stori takođe su bile povezane sa njim.

Foto: Instagram

Međutim, izgleda da Dalilu ništa od toga ne pogađa, pa je maksimalno uživala u provodu i sve rado delila na Instagram storiju, a ona ni tokom boravka u Beloj kući nije krila koliko voli Teodorine pesme, pa je uz njih i nastupala na “Zadrugoviziji”.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS