calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

PRVO OBRAĆANJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON RAZVODA Da li je Jelena u ovo umešala prste?

Objavio: RHT
29/07/2022 11:00 PM

Duško Tošić posle razvoda blista

Foto: ATA Images

Razvod Jelene Karleuše od Duška Tošića još dugo će biti tema dana broj jedan. Pevačica je početkom jula zvaničnim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od supruga nakon 14 godina braka. Javnost je sa nestrpljenjem očekivala oglašavanje Duška Tošića, koji je na kraju novinarima Blica samo kratko poručio:

– Pozdrav. Ne dajem izjave. Hvala.

Pročitajte: DA LI JE OVO ZNAK DA ĆE SE JK I TOŠIĆ POMIRITI?

 

Međutim,prsten na Jeleninoj ruci i dalje je tu, ali zajedničke fotografije sa suprugom i dalje nema. Puna dva meseca Duško se uopšte nije oglašavao na svom profilu na Instagramu, a onda je to danas i učinio, baš kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte: DETALJI TAJNOG SUSRETA: Jelena i Duško pred velikim zadatkom

Skockan od glave do pete u trendi karo pantalonama i letnjoj košulji, Duško samo prikuplja lajkove i komentare, piše Hello.

S obzirom na to je Duško savršeno obučen, kao i u vreme kada se supruga brinula o njegovom stajlingu, sve ukazuje na to da je Jelena i dalje pored njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Izvor: svet-scandal.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS