calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

ROLERKOSTER ŽIVOTA MARKO OSMAKČIĆ U EMISIJI „PRETRES“ OTKRIO PRAVU ISTINU O MAJCI: Moja majka je samoživa, razočarao sam se! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/07/2022 5:08 PM

Kao što smo navikli svake subote od 22h u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji gosti su najaktuelnije javne ličnosti javne scene. Ovog puta u ulozi pitanog biće bivši teniser i rijaliti igrač Marko Osmakčić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypebih.ba)


Sve spekulacije koje su vezane za njega i njegov život voditelj Stefan Usiljanin je razotkrio i dobio pravu istinu. Osmakčić je popularnost dobio po tome kada je na neočekivan način napustio poznati rijaliti šou program. Smrt oca Franje je sve šokiralo, ali da stvar bude još gora to je bila lažirana smrt.

Majku Dubravku nismo imali prilike da viđamo u javnosti, ali je Marko pričao u rijalitiju baš o njoj.

Usiljanin: „Okarakterisan si kao ženomrzac. Da li je istina da si taj epitet dobio zbog svoje majke?“

Osmakčić: Ja žene najviše volim i ne mogu bez njih. To je druga stvar Stefane, to je sad mnogo privatno. Moji roditelji su se razveli pre godinu dana, imali su nesuglasice. Majka ne živi sa nama. Mene je mnogo bolelo to što je moja majka bila samoživa, gledala je više sebe nego mene i kada bi joj nešto potražio ne bi dobio. Tu sam se mnogo razočarao u nju.“

Po Osmakčićevom priznanju on po izlasku iz rijalitija još nije video svoju majku, ali kako kaže uskoro će se i to desiti.

Ne propustite turbulentnu emisiju „PRETRES“ u subotu u 22h samo na Hype televiziji. Marko Osmakčić odgovara na sve ono što intrigira javnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS