calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

Jovana Jeremić želi da edukuje mlade kako se postaje super star!

Objavio: RHT
03/06/2021 9:28 AM

U emisiji “Beograde dobar dan” koju vodi Igor Ćurčić koja se emituje ponedeljkom i sredom na Studiu B gostovala je Jovana Jeremić. Nakon što je vets o njenom otkazu na Hepi televiziji odjeknula kao bomba voditeljka je ovom prilikom otkrila šta planira u budućnosti.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

-Opet bih sve isto radila, prvo bih radila rijaliti, pa posle toga Informativu, jer da to nisam radila ne bih vukla ovu publiku, jer to su moje tajne, male tajne velikih majstora kako se pravi šer, gde god da se ja pojavim ta televizija ima šer.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen/Alo

Jovana je otkrila da će te male tajne otkriti svojim učenicima koje planira da edukuje, jer je to nešto što ona zapravo priželjkuje u budućnosti.

– E te male tajne o kojima govorim ću preneti svojim učenicima koji će nastaviti tim putem kad mene ne bude bilo u ovom poslu. To je nešto što bih ja volela da mi se dogodi u budućnosti. Ne mislim samo na školu novinarstva, već uopšte o šou biznisu, kako se postaje super star u ovom poslu, jer to se ne postaje slučajno. Samo drugačiji prave karijere i samo drugačiji žive od ovog posla kako treba da žive.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS