calendar

Nedelja 14. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spektakl u najavi: Lukas dolazi da pokori Budvu “MOĆAN ČOVJEK ME JE PIPKAO, NISAM SMJELA DA GA PRIJAVIM” Anita Stanojlović otkrila sve o zlostavljanju kroz koje je prošla Dodijeljene nagrade: Jamal je najbolji mladi igrač, priznanje za fudbalera turnira dobio je njegov saigrač Španija zaradila ogromnu cifru osvajanjem titule, evo koliko će pripasti igračima Fudbal se ne vraća kući, Španija je novi prvak Evrope EVO GDJE SE NALAZI MILJANA KULIĆ! Pobjegla daleko od Srbije, a sa njom je on! (FOTO) Mašinovođe odbile prekovremeni rad: Hoće da gledaju finale Eura U ZAGRLJAJU S PARTNEROM: Ralf Schumacher javno priznao da je homoseksualac, u vezi je već dvije godine Spektaklu u Berlinu prisustvuje i Miralem Pjanić: Društvo mu pravi sin Edin DRAGANA MITAR REKLA SUDBONOSNO “DA”! Ovako se pohvalila skupocjenim prstenom! (FOTO) Uživaju u slobodi: Horoskopski znakovi koji ne vole biti u vezi ANĐELO I ANITA NAKON FINALA RAZDVOJENI! Ranković progovorio o njihovoj budućnosti i odnosu s njenom majkom: Daleko joj lijepa kuća! Đoković se u emotivnom govoru nakon meča obratio djeci, jedva je zadržao suze IVAN MARINKOVIĆ UPLAŠEN ZA SVOJU SIGURNOST! Pokazao stan u kojem je živio sa Jelenom, pa izustio: Očajan sam! ANELI ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Ahmićeva urnisala Asmina, pa sa knedlom u grlu pomenula Janjuša! “OVA PJESMA NOSI SA SOBOM TOLIKO EMOCIJA” Miroslav Ilić se obratio svojoj publici! Numera koju svi znamo nosi velike uspomene

“TO TRAJE MALO DUŽE, KRILO SE!” Milan Milošević otkrio SVE o aferi Maje i Pece! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/07/2022 4:27 PM

Popularni voditelj Milan Milošević je prvi put progovorio o zadrugarima i aktuelnoj aferi Maje, Pece i Aleksandre, kao i šta kamere bele kuće nisu mogle da zabeleže.

FOTO: printscreen/youtube/instagram

Milan je za Hype pričao o svojim planovima ovog leta, a i nakon završenog odmora, pa potom prokomentarisao ono što sve zanima:

Pročitajte i: KAJA POSTAVILA JASNE CILJEVE: “Hoću intelektualca!”

“To traje malo duže! To se krilo, Peca i Maja su u ljubavi, to je sigurno ma koliko to bilo katastrofa što je uradila to svojoj najboljoj drugarici, ona je toga svesna” – rekao je voditelj o aferi Maje i Pece, a potom otkrio šta mu je Marinkovićeva rekla pri susretu, kao i šta misli o Aleksandri, a sve to i ceo intervju možete pogledati na našem youtube kanalu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS