calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

OVO JE OKIDAČ TRAGEDIJE KSENIJE PAJČIN: Goga upoznavala Kapisodu sa bogatim damama

Objavio: RHT
27/07/2022 10:13 PM

Pravi razlog zašto je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio, i posle dvanaest godina od tog tragičnog događaja i dalje je misterija. Jedna od glavnih teorija jeste da je maneken to učinio iz ljubomore i strasti, ali ima i onih koje tvrde drugačije.

Foto: printscreen YouTube

Prema saznanjima, pre nesrećnog događaja pevačica je saznala da je njena koleginica Goga Sekulić upoznavala Kapisodu sa starijim imućnim damama i zbog toga je kasnije nastala svađa između ljubavnog para.

Tome su, po svemu sudeći, doprinele i psihoaktivne supstance pronađene u organizmu Ksenije i Filipa, što je potvrdio obdukcioni nalaz. Podsetimo, toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Pajčinova u krvi imala prisustvo 1,01 promil alkohola, dok su u urinu, želudačnom sadržaju i ostalim organima lekari analizom utvrdili prisustvo metabolita kokaina. Takođe, obdukcija Kapisode, koji je ubio pevačicu, a zatim pucao sebi u glavu, pokazala je da je u njegovoj krvi i urinu otkriveno prisustvo kokaina.

Pročitajte i: STEFAN KARIĆ SPOMENUO VENČANJE SA MISICOM: “Ona je drugačija od svih mojih bivših”

– Svi detalji koji se nalaze u obdukcionom nalazu su tačni, ali malo ko zna da je Ksenija bila ljuta na Gogu jer je saznala da Filipa upoznaje s raznim damama koje su prvenstveno dobro situirane. Ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu. To je bio okidač njihove svađe, koje su pre tragedije bile učestale. Kapisoda očigledno nije mogao da podnese te optužbe da se viđa te sa ovom, te sa onom ženom. Ne znam da li će Sekulićeva da govori na ovu temu, ali bliski ljudi i članovi porodice, ako žele, to mogu da vam potvrde – priča izvor.

– Mogu da vam kažem da sve to što ste čuli, ko god da vam je dao informacije, jeste istina, ali ne bih više na tu temu. Kseniju, iako nije sa nama, i dalje cenim i poštujem. Predlažem vam da pozovete ove druge što su se reklamirali nakon njene smrti da vam kažu pokoju reč – rekao je Ksenijin blizak prijatelj za Kurir.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari

  1. Šta Goga ima da priča!
    Vjenčala se u PV za Marica, nikad se nije razvela a udavala se posle toga!

    Provjerite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS