calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

LUKASOVA ĆERKA DOBILA POKLON KOJI JU JE RASPLAKAO! Viktoriji stavili povez preko očiju, a kada je videla IZNENAĐENJE, nije mogla da ZADRŽI SUZE! (FOTO)

Objavio: RHT
18/07/2022 12:30 PM

Nasledica pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobila je iznenađenje koje ju je rasplakalo.

Foto: Instagram

Naime, Viktoriji su roditelji priredili neočekivano iznenađenje, kada su joj na poklon dali – konja!

Foto: Instagram

Ovaj “ljubimac” inače košta nekoliko hiljada evra, a kako bi je još više oduševili, na njega su stavili roze mašnu specijalno za ovaj trenutak.

Foto: Instagram

Aca Lukas nikada nije krio da je Viktorija njegova mezimica, možda i zbog toga što je, složiće se mnogi, njegova mini kopija.

– Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i od majke, pošto smo oboje perfekcionisti. Sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti da je podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome. Jako je disciplinovano dete – pohvalio je pevač ćerku jednom prilikom.

Izvor: Alo

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS