calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDALA SE DUNJA ILIĆ?! Pjevačica objavila fotke sa misterioznim muškarcem (FOTO) MILJANA DISKVALIFIKOVANA I KAŽNJENA SA 50.000 EURA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u “Beloj kući” Predstavljena lopta kojom će se igrati završnica Eura OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO)

DOBILA JE TEŠKU DIJAGNOZU, PA POSTALA ZAVISNA OD LEKOVA I ALKOHOLA: Nekada najlepša glumica za kojom su svi uzdisali DANAS ne liči na sebe! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
18/07/2022 11:20 PM

Holivudska glumica Ketlin Tarner ostala je najupečatljivija po ulozi fatalne žene u filmu “Telesna strast” s početka ’80-ih.

Foto: Youtube printscreen

Dugo je smatrana najlepšom glumicom Holivuda za kojom su uzdisali muškarci širom sveta.

Međutim, Ketlin se u jednom trenutku potpuno povukla iz javnog života, a razlog je bolan. Naime, početkom ’90-tih godina glumici je dijagnostikovan reumatoidni artritis i lekari su prognozirali da više nikada neće moći da hoda.

Foto: Youtube printscreen

Međutim, ona se nije predala i uspela je da pronađe terapiju koja ju je održala na nogama. Ipak, to je ostavilo traga na njenom telu – zbog terapije se ugojila, a kružile su priče da se odala alkoholu.

Ketlin je u autobiografiji 2008. godine priznala da su joj lekovi “pomutili pamet”. Zavisnost od lekova se otrgla kontroli, pa je 2002. godine otišla na odvikavanje.

Pročitajte i: MUŠKARCI LUDELI ZA NJOM, IZGLEDALA JE KAO MILION DOLARA: Slavna manekenka danas je beskućnica, fotografije na kojima traži hranu u KONTEJNERIMA šokirale javnost!

– Bila sam naduvena kao balon od lekova. Bilo je prilično ružno – objasnila je da je počela da pije kako bi se suočila sa bolom i ugušila ga.

Zbog alkoholizma je, kako je govorila, imala problema sa kretanjem, nije mogla da se fokusira, obuje i obuče.

Ketlin je oduvek teško podnosila seksizam, a pogotovo je napadala Berta Rejnoldsa i Nikolasa Kejdža.

– Ceo život sam karijeru gradila na izgledu, a kada sam kasnih tridesetih obolela, to više nisam bila ja. Tu je bio problem – rekla je Ketlin u jednom televizijskom intervjuu.

Foto: Youtube printscreen

Danas ima 68 godina, i zbog teške bolesti ni ne podseća na zavodnicu koju je svet obožavao.

Život joj se potpuno promenio, a i fizički izgled.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS