calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

OTAC MU JE POGINUO NA SNIMANJU NA TARI: Mili se oglasio emotivnom porukom

Objavio: RHT
15/07/2022 10:26 AM

Reper Marko Milivojev, koji je poslednjih godina uspeo da izgradi ime na estradi, a hitovi “Loca” i “Grmi” obezbedili su mu i finansijsku sigurnost, pričao je ranije da je imao teško detinjstvo i da je morao da napusti školu kako bi izdržavao majku i brata.

FOTO: printscreen/youtube

Nemaština, odrastanje u beogradskom naselju Mirijevu, zatvorski dani, sve su to delovi njegove prošlosti.

Marko je, kako i sam priznao, bio prinuđen da napusti školu kako bi mogao da zaradi dovoljno novca za osnovne ljudske potrebe, za sebe, brata i majku.

– Zato što sam morao da izdržavam sebe, majku i brata. Škola mi nije donosila nikakvu zaradu. Osnovne ljudske potrebe su me na to naterale. Škola mora da se završi, u mom slučaju ja sam platio skuplje školovanje. Savetujem mlade da se obrazuju. Eto, ja planiram da završim glumu – istakao je ranije za domaće medije, te dodao da je imao teško odrastanje.

– Imao sam poprilično ludo i neobično odrastanje. Detinjstvo pamtim po igranju s pravim oružjem.

Podsetimo, on se bolnim rečima oprostio od oca.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M I L I ® ⚡️🥷🏽🃏 T A T A (@miliofficialbebooo)

“Eeee… ćale počivaj u miru. Živimo film i umiremo kao na filmu. Mili gang”, a kasnije i objavio očevu fotografiju.

Inače, vatrogasci su izvukli telo nastradalog nizbrdo ka Drini.

Ranije su produkcije “Omega” saopštili da je Vladimir M. bio scenski rekviziter u ekipi filma “Oluja”.

“Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima”, navodi se u saopštenju produkcije.

Pročitajte i: GLAMUROZNA PROSLAVA ZA ĆERKU  DIVCA! 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS