calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota!

SRPSKI JUTJUBER OSTVARIO SVOJU NAJVEĆU ŽELJU, PA ZAPLAKAO OD SREĆE: “Otkako sam se doselio u Beograd maštam o ovome!” (FOTO)

Objavio: RHT
12/07/2022 10:10 PM

Jutjuber Andrija Jo (23) uspeo je da kupi sebi stan, a lepu vest je odmah podelio sa svojim fanovima na Instagramu, a uz to je i pokazao deo svog novog doma.

Foto: Instagram

– Ostvario sam svoj najveći san, kupio sam stan! Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti – napisao je Andrija Jo.

– Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam – istakao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

– Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica: “Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan” i vredelo je! – navodi jutjuber.

– Pričaću vam u videu koji ću verovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana, ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspeo! – dodao je dvadesettrogodišnji Andrija Jović, kako glasi njegovo puno ime.

– Uskoro kreće renoviranje, sređivanje i naravno useljenje, a sve ćete to moći da pratite na mom kanalu! I za kraj, hvala svima na podršci svih ovih godina koliko sam prisutan na društvenim mrežama, zajedno smo zaslužni za ovo! – zaključio je na društvenim mrežama, dok na jednoj od objava vidimo i kako plače od sreće zbog kupovine stana.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS