calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

NEOČEKIVANE STVARI SE DOGAĐAJU: Sestre bliznakinje rodile devojčice na svoj rođendan!

Objavio: RHT
13/07/2022 9:00 AM

Sestre blizanke su ostale trudne u isto vreme i porodile se na isti dan. Još je zanimljivije da su rodile devojčice i to na svoj rođendan.

Foto: youtube

Neočekivane se stvari događaju svaki dan iako ih nismo uvek svesni. Na svu sreću, ovaj je put reč o jednom predivnom događaju koji je uključivao dve sestre blizanke.

Zamislite ovo – sestre blizanke, ujedno obe trudne i obe su se porodile na svoj rođendan. I obe su rodile ćerke.

Tog 29. oktobra, sestre Amber i Autumn su napunile 33 godine. Svaka je bila u svojoj sobi u bolnici, ali su bile u sobama jedna pokraj druge. Nakon što se prva sestra porodila, sat i po kasnije, porodila se i druga.

– Autumn se porodila te smo čuli plač bebe. Moj suprug je pokucao na deo njihovog zida kako bi im čestitao. Devedeset minuta kasnije sam se i ja porodila te smo primili istu poruku – rekla je Amber.

Amber i njen suprug Džim dobili su devojčicu Blejkli. Autumn i njin suprug Skot dobili su devojčicu Čarlston.

Sestre nisu planirale da zatrudne u isto vreme, ali im je ta vest došla kao blagoslov. Nakon prvog deteta, Autumn se borila s neplodnošću. Ipak, ove su sestre ipak dobile priliku da podele vrlo intiman događaj i to na njihove rođendane.

– Bilo je tu mnogo čekanja i bolnih trenutaka. Sada vidim širu sliku i znam da je Bog imao veći plan – rekla je Autumn.

Njena vera u Boga joj je donela neopisiv trenutak koji će sigurno jednog dana podeliti sa svojom ćerkom i nećakom.

Izvor: najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS