calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

,,NEMAM NAMERU DA TRAUMIRAM ĆERKU” Luna Đogani neće da joj deca preživljavaju stresove kao ona!

Objavio: RHT
12/07/2022 5:00 PM

Luna Đogani želi da zaštiti decu

Foto: Instagram

Luna Đogani tvrdi da će dati sve od sebe da njena deca ne proživljavaju stresove koje je ona imala dok je odrastala!

Luna Đogani je pre godinu dana dobila ćerkicu Miu

Naime, tokom detinjstva kada je živela sa roditeljima Gagijem i Anabelom, Luna je, nažalost, bila svedok fizičkih i verbalnih obračuna svog oca i majke, o čemu je i sama Anabela govorila javno, a sada se i Luna prisetila tog perioda.

PROČITAJTE: UŽIVO SA ODMORA: Nina i Marko uživaju u Egiptu, ćerka Anabele i Gagija živi bez straha!

– Ne bih želela da se to što sam ja proživela desi bilo kom detetu na ovom svetu. Trudiću se svim silama da moja deca ne prožive ni delić onoga što sam ja prošla kao mala, trudiću se da imaju detinjstvo kao iz bajke. To su situacije koje ostavljaju traume, a ja nemam nameru da traumiram svoju ćerku, kao ni drugo dete koje imamo u planu i Marko i ja – rekla je Luna.

Podsećanja radi, pre dve godine Anabela je do detalja opisala traumatična iskustva koja ima sa Gagijem, a kojima je Luna, nažalost, svedočila:

 

–  Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za maske u pozorištu – ispričala je Anabela i tada naglasila da je Gagi njena daleka prošlost.

Izvor: scandal-novine.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS