calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

“TO JE KARMA”: Jovana Jeremić oplela po Maji Marinković jer je Aleksandri “skinula” muža!

Objavio: RHT
11/07/2022 6:27 PM

Jovana Jeremić segment Jutarnjeg programa posvetila je Maji Marinković i Aleksandri Subotić i njihovoj aferi oko istog čoveka.

FOTO: printscreen/youtube/instagram

Drama između Maje Marinković koja je otela muža Aleksandri Subotić ne jenjava. Nedugo nakon što je Aleksandra najboljoj prijateljici poručila da je “od prošlog razvoda zaradila 600 evra”, a ova joj odgovorila da ne glumi žrtvu “jer se čerečila sa maminim dečkom”, teme se dotakla i Jovana.

Voditeljka je u studiju ugostila izbačene učesnike Zadruge, s kojima je komentarisala skandalozni snimak iz bazena i pitala:

– Šta će ti muškarac koji vara ženu? Bila sam ja u tim situacijama, ali sam rekla ‘druže, razvod, potpis, pečat da vidim i tad može – rekla je prvo kritikujući Mimas koja je bila u vezi sa oženjenim Grujom, pa nastavila:

– Šta se dešava sa Aleksandrom, Maja joj maznula muža? Ona joj čuvala dete, čula sam – pitala je Jovana goste u studiju pa dodala: “Karma. Ona te udari kad se najmanje nadaš, obožavam karmu. Kako li će sad Aleksandra da uzvrati udarac?”, pitala se Jovana.

Pročitajte i: MAJA I PECA USRED AFERE OTPUTOVALI U CRNU GORU!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS