calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U BiH temperature do skoro 40 stepeni, evo šta nas očekuje na početku sljedeće sedmice HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. JUL! Jarca očekuje šok susret sa voljenom osobom, Djevica će biti u centru pažnju, Vagu očekuju problemi JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

DALILA IZNAJMLJUJE STAN U BEOGRADU: “Neću ući u kuću koju smo Dejan i ja napravili”

Objavio: RHT
11/07/2022 7:00 PM

Dalila Dragojević, koja je u rijalitiju “Zadruga” javno prevarila muža Dejana Dragojevića, zauzela je drugo mesto u pomenutom šou programu.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Dalila je pred milionskim auditorijumom, ali i pred očima svog supruga, koji je sinoć pobedio u “Zadruzi”, otpočela turbulentnu vezu sa Filipom Carem.

Sa njenim izborom nisu se složili njeni roditelji Huso i Emina, a Careve i Daliline svađe i tuče šokirale su javnost. Nakon što je izašla iz “Zadruge”, Dalila je prespavala u jednom stanu u Beogradu zajedno sa drugaricom Marijanom Zonjić, a onda se pokupila i otišla za Šimanovce.

– Još uvek mi se nisu slegli utisci, celu noć nisam spavala. Razmišljala sam o svemu i čula se sa mojim što mi je bilo najvažnije. Živi su i zdravi što je najbitnije, ostalo ćemo rešavati u hodu. Uskoro ću otići da ih posetim, nakon što završim sa svim obavezama koje imam u Beogradu. Pričala sam sa tatom, nije on ljut na mene već na moju vezu, naravno da nije ponosan na ono što sam radila, na mnoge moje postupke, ali šta da se radi, sve ćemo to izgladiti. Jedva čekam da ih vidim. Znam da mu se ne dopada moj izbor ali šta da radim, ja sam se zaljubila – rekla je Dalila.

– Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili, nisam stigla o svemu da razmislim. U nju neću ući. Plan mi je da ostanem u Beogradu, naći ću stan da iznajmim i živim ovde, sve mi je još konfuzno. Svakako želim ovde da nastavim biznis i sve. Prošlost ostavljam iza sebe – rekla je Dalila.

Pročitajte i: „DALILA NE VOLI CARA, ONA NE VOLI NI SVOJU PORODICU!“ Dejanov otac za Hype OTVORENO o bivšoj snajki, nije ŠTEDEO REČI!

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS